Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с Alfa 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с Alfa 159

Колеги, да си споделим проблемите

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

дистанционното ми отключва само предна врата, при повторно натискане отново отключена е само тя. Някой може ли да ме насочи към място където могат да ми решат проблема във Варна? Някой има ли навигация за България? От къде да си купя предна емблема?

Първоначално публикувано от lorinser Покажи съобщение

дистанционното ми отключва само предна врата, при повторно натискане отново отключена е само тя. Някой може ли да ме насочи към място където могат да ми решат проблема във Варна? Някой има ли навигация за България? От къде да си купя предна емблема?
    Пробвай повторното натискане е двойно, т.е. "цък, цък" .
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Предна емблема оригинална към 100лв някъде.
      Провери във Елит Кар ще ти я доставят.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

във Варна отиди във фирмения сервиз на Алфа на магистралата. Търси Вихрен. Той е твоят човек
        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
        Lancia Ypsilon '02

Comment

Предна емблема от Phoenix за 10лв(всички детайли от фолио) Става перфектна. На новата от 100лв и трябва едно камъче и почва пак да се лющи
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Това е вариант да но,цветовете коренно се различават от истинските такива за емблема на алфа ромео.
            Относно камъчетата каското ги покрива,поне при мен и ми сменят емблемата със оригинална.За проблем със отключването верно трябва да посетиш фирмения сервиз и да потърсиш Вихрен,като се има във предвид че си от Варна.
            Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 22:14.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Предна емблема от Phoenix за 10лв(всички детайли от фолио) Става перфектна. На новата от 100лв и трябва едно камъче и почва пак да се лющи
              Залепя и се предпазно фолио и край на пуканките

Comment

не разбрах какво и къде е ПХОЕНИХ и не ми писахте нищо за навигация - т.е. диск с карти на България мога ли да си намеря от някъде - този който дойде с колата явно е само за Италия или за Европа защото тук не тръгва - празен екран и в средата само точката която показва че това съм аз

Comment

Phoenix е едим готин тип, който може да ти направи емблемата от фолио (а може и още куп други неща, наздраве). Аз лично съм с такава и съм много доволен.
                  За алармата - Вихрен наистина е твоят човек - сервиза на изхода на магистралата за София.
                  За диск с навигация - няма такъв за България. Най-близкото подобие е такъв за Балканския полуостров (аз лично съм с него), но тъй като е от 2005та, няма новите пътища и магистрали (не че те са много и е някаква загуба). Проблема е че понеже е на голям мащаб, не е най-подробната навигация на света : само основните пътища и градове. Но пък в София се справя отлично
                  Ето ти един линк, който го има и в нашия раздел и в която колегата Romeo_156 даде линка, от който можеш да си изтеглиш 7те диска с навигацията, един от които е Балкански полуостров: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57970
                  Сваляш според интрукциите, записваш и караш
                  Успех
                  Last edited by Tsetso Milanov; d.m.y г., 01:48.
                  Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

БЛАГОДАРЯ
                    а координати на Phoenix как да намеря ?

Comment

БЛАГОДАРЯ
                      а координати на Phoenix как да намеря ?
                      Ами тук, като се разтърсиш малко
                      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                      0879369082

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=70
                        sigpic

Comment

Що ли си мисля, че проблема да се отваря само шофьорската врата е опция, която се сменя от копчалъците около волана като се влезе в менюто на дисплея?
                          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                            Що ли си мисля, че проблема да се отваря само шофьорската врата е опция, която се сменя от копчалъците около волана като се влезе в менюто на дисплея?
                            аха +1
                            sigpic

Comment

Ако не бързаш с емблемата и Дилян няма нищо против / благодарности за услугата/ мога да ти дам моята рециклирана от Емо- феникс емблема. Просто в момента правя грандиозен ремонт и не мога да я открия. И не се занимавай с навигацията- куп пари ще тръшнеш. По-добре си вземи отделен ГПС, а картите ги има в нета, че и са актуални
                              Last edited by boian; d.m.y г., 22:23.
                              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                              X